Alla inlägg under juni 2007

Av camilla - 9 juni 2007 09:34

Så underbart!!


Idag ska vi ut å sola oss, grymt skönt! Jonas är nu å handlar lite frulle å lite picknickmat till sen :)


Igår var vi på Coopers en sväng efter att jag mött upp Jonas vi bussen. Käkade lite snacks korg å drack några öl med Roten å hans polers. Superhärligt å sitta ute ju!!  Mer sånt!


Nee nu ska jag ta å fixa lite kaffe till mig å älsklingen!

Av camilla - 8 juni 2007 16:45

Kolla in Enriques Video !! The Ping Pong Song!

Av camilla - 8 juni 2007 16:35

Gött med sol å ledighet, väldans bra kombination!! Me like :)


Var på Sporthallsbadet idag å pressade, blev inget dopp, blåste lite.. men solen tog iaf, såg nu när jag kom hem att jag var lite röd på bakbenen. Blir till å smörja in sig bättre imorgon, köpte en 6:a solkräm idag!


Ska ta å hoppa in i duschen snart, sen städa iordning å sen ner på stan å möta upp Jonas, kanske blir en öl på någon uteservering.

Älsklingen var lite butter på mig att jag inte köpt något vin..trodde jag hade hemma.. men men det tar vi igen imorgon! Ska sola hela dagen är det tänkt, å sen bio med halvbror, Spiderman! Å sen lägga sig på en filt å ha lite kvällspicknick, då ska älsklingen få sitt vin haha...





Av camilla - 8 juni 2007 08:33

Vaknade precis, hade ställt klockan på halv åtta men snoozade till strax efter åtta. Håller på å tvättar nu! Hade massa tvätt, så det tar nog några timmar...


Idag ska jag ner på stan en sväng å spana in om det finns något somrigt att inhandla å sen möta upp Roten, vi ska lägga oss å pressa någonstans, najjs!!


Gud va skönt det är med det här vädret!! Man blir helt lycklig!!

Av camilla - 7 juni 2007 22:41

Idag  tog Nikita studenten!! GRATTIS

Jobbade till halv fyra å sen åkte vi ut till Stöde för att fira henne, superskönt väder ute, kändes som om man var i Spanien eller nåt. Trist att inte bilen hade AC bara, höll på å dö i värmen. Men nu ska jag inte klaga :)


Brorsan å Nikita hade gjort jättefint, pyntat med björkris å ballonger å fixat god mat! Supertrevligt vare. Nikita fick presentkort på IKEA, blåbärstryffel å blommor av oss :) Hon väntar ju en liten så alkohol är ju inte så lyckat att ge bort..


Nu är jag ledig i 3 dagar, värsta lyxen!! Har lite semesterdagar från förra året att ta ut, lika bra å passa på :) Tack till Anne-Lie som jobbar för mig på lördag. Sweet!


Jonas kommer imorgon kväll, kul!! Hoppas på finväder hela helgen!!



Av camilla - 6 juni 2007 19:49

Jeess nu jäklar ska det bli vinst mot Island!!!


Å syrran är ju där, den lyckosten! Vill jag med!!

Av camilla - 6 juni 2007 19:42

Nationaldagen idag å världens finaste väder ute! Synd att man jobbade under dagens hetaste timmar (12-16) jeje..men är ju ledig på fredag, då får jag ta igen allt solande!


När jag slutade jobbet fick jag världes huvudvärk...:( Huga. Men bra att det inte kom när jag jobbade..men jag som hade tänkt å ta en prommis efter jobbet å det blidde det inte..:(


Igår hade vi jobb-fest hemma hos mej med pizza, fruktsallad å glass, ost å kex å snacks.. huga va vi åt! Men gott vare! Lite vin blev det också, rosé för min del, så gott när det är sommar!




Av camilla - 4 juni 2007 20:43

Idag var mammas kompis från Uppsala här! Hon har två supersöta hundar, så det blev en långprommis på 1 timme runt sjön! Grymt härligt! Jag gick med Amadeus, eller han gick med mig, världens drag på den hunden!


Känns lite i rumpan, gick ju i backarna här på söder endel, sköönt!

Kanske ska ta å köra lite styrketräning till min dvd nu hehe :)

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja, vi är vänner
 Ja, vi är bekanta
 Ja, via en vän
 Nej, men vet vem du är
 Nej, inte alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards